Κατοικίες στη Μύκονο

click to zoomΠρόκειται για ανεξάρτητες κατοικίες από 170 m2 έως και 280m2 που διατίθενται προς πώληση στην περιοχή του Αϊ Γιάννη στην Μύκονο.
Τα σπίτια είναι δουλεμένα με υλικά και τρόπους παλιάς τεχνοτροπίας, όπως πατητό λευκοσοβά, τράβες στα ταβάνια από ξύλο καστανιάς, σανίδωμα, παραδοσιακές ξύλινες πόρτες και ταμπλαδωτά παράθυρα, κτιστά καθιστικά, θόλους και καμπύλους τοίχους, χτιστές μπανιέρες στα λουτρά, δάπεδα καλυμμένα με πλάκες Καπανδριτίου ή πατητή τσιμεντοκονία με ένθετα μαρμάρινα στοιχεία και τζάκια με σχέδια και υλικά παραδοσιακά.
Η σύνθεση και η πλαστικότητα των όγκων με τις αναλογίες και ανισοϋψίες που επιβάλλει η Μυκονιάτικη Αρχιτεκτονική, η σωστή χρησιμοποίηση ημιυπαιθρίων χώρων και βεραντών, οι πέργκολες και οι παραδοσιακές καμινάδες, αναδεικνύουν μορφολογικά τα συγκροτήματα και τα καθιστούν μοναδικά.
Ο περιβάλλων χώρος κάθε συγκροτήματος έχει μελετηθεί ιδιαίτερα ως προς την λειτουργικότητα, την αισθητική και την τεχνική του αρτιότητα. Έχει δοθεί μεγάλη σημασία στις προσπελάσεις, τους καθιστικούς χώρους και τη σχέση τους με τους ιδιωτικούς υπαίθριους και υμιυπαίθριους χώρους των κατοικιών.
Κάθε κατοικία περιλαμβάνει πισίνα, που με το σχήμα της προσαρμόζεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο και γίνεται στοιχείο αναπόσπαστο ολοκληρώνοντας την εικόνα του συγκροτήματος και της κατοικίας.
Η ΕΝΤΑΣΙΣ διαθέτει προς πώληση και σπίτια, διαμερίσματα ή μεζονέτες στην Αθήνα, Κηφισιά, Πεύκη και Πατήσια


ΔΗΛΕΣ α.ε.τ.τ.ε. - ENTASSIS α.ε.τ.τ.ε
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 9-11 ΚΗΦΙΣΙΑ – Τηλ.: (210) 62.33.607-8, 80.89.227-8 – Fax.: (210) 80.81.269

e-mail:info@entassis.gr